Ambachtelijk ge(s)maakt

BLADERDEEG VANMARCKE vervaardigt op ambachtelijke wijze bladerdeeg, taarten en koffiekoeken, alles onmiddellijk diepgevroren om smaak en versheid te bewaren.

 

BLADERDEEG VANMARCKE voert kwaliteit en smaak van haar producten hoog in het vaandel. Haar grootste specialiteit, bladerdeeg, is een kwalitatief hoogstaand product dat bekend staat om zijn unieke smaak.

 

Kant-en-klare producten zoals confituur-, rijst-, frangipane- en appeltaarten, mattentaartjes en verschillende soorten confituurtaartjes behoren tot het gamma. Van diepvries naar oven !!!

 

Daarnaast is een assortiment koeken zoals boterkoeken, chocoladekoeken, croissants, lange suissen en pistolets beschikbaar.

Ons aanbod voorziet ook in Italiaanse steenovenpizzabodems.


Kwaliteit

BLADERDEEG VANMARCKE is synoniem van ambachtelijke smaak, eerlijke traditie, hoogstaande kwaliteit en vanzelfsprekend gebruiksgemak voor iedereen die aan het fornuis staat.

 

BLADERDEEG VANMARCKE heeft een bijzonder sterke troef:

de ambachtelijke smaak die duidelijk terug te vinden is in alle bladerdeegproducten.

Het ruime assortiment is gemaakt op basis van eerlijke, traditionele recepten uit grootmoe’s keuken en net die smaak zorgt voor dat tikkeltje meer.

 

Zo bestaat ons bladerdeeg uit 576 lagen en vòòr verdere behandeling rust het bladerdeeg een nacht.

Ambachtelijke bereidingswijze

BLADERDEEG VANMARCKE gaat prat op een ambachtelijke bereidingswijze van al zijn producten. Natuurlijke ingrediënten liggen aan de basis van elke deegbodem, taart of koek. Tegelijkertijd zijn de producten onderworpen aan de modernste productiemethodes.